Skip to content

Diensten

Wij zorgen voor elk detail. De details maken het verschil, u kunt erop vertrouwen dat Shadann geen enkel detail zal missen. Bij Shadann doen we het werk met liefde en toewijding; we houden van wat we doen en het is te zien in ons werk.

Hotel schoonmaak

De hotelbranche stelt steeds hogere eisen aan de schoonmaak. Schoonmaken in hotels is één van de de belangrijkste prioriteiten. Uit een onderzoek is gebleken dat 80% van de mensen een hotel kan verlaten dat niet voldoet aan hun verwachtingen van netheid en hygiëne. Gasten kijken niet alleen naar prijs en locatie bij het kiezen van hun accommodatie, ze kijken ook naar gemak en comfort, en hoe krijgen we dat? Met een schoon en georganiseerd hotel.

In een sector die zo competitief is als de hotelsector (meer nog in het hoogseizoen) kan één enkele negatieve recensie de reputatie van een etablissement ruïneren. Uw succes is ook het onze, daarom willen wij u u een aanvullend voorstel doen voor uw bedrijf, om het niveau van netheid in uw hotel. Ons doel is om mensen positiever te laten praten over de netheid en hygiëne van uw hotel.

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om te experimenteren met verschillende producten; Wij kiezen er altijd voor om te werken met de beste om een beter resultaat te bereiken.

Restaurant schoonmaak

Als schoonmaakdienst bieden wij professionele en grondige reinigingsservices voor restaurants. Ons doel is om uw restaurant schoon en hygiënisch te houden, zodat uw klanten een prettige eetervaring hebben.

Er zijn geen tweede kansen voor een goede eerste indruk, zorg ervoor dat de eerste indruk uitstekend is. Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Verras hen, voldoe en overtreft hun verwachtingen.

Als gasten het restaurant blij en tevreden verlaten, zullen ze uw restaurant aanbevelen aan hun vrienden, familie en collega’s.

Kantoor schoonmaak

Wij weten dat een schone ruimte een betere werkomgeving is, daarom werken wij met plezier voor onze opdrachtgevers met kantoren. Wij verbeteren uw bedrijf en maken het werk gemakkelijker voor uw medewerkers!

Wat wij willen: